Home » Boligmarkedet » Skårerløkka PREMIUM – boligprosjektet med det lille ekstra
Sponset

Å bytte bolig, er en stor beslutning. Vi setter stadig større krav til boligen vår, og området rundt. På Skårerløkka i Lørenskog, lanseres nå et premium boligprosjekt med fasiliteter og fordeler som virkelig kan oppfylle boligdrømmen for den som vil ha det lille ekstra.

– Vi ser at kundene hele tiden ønsker seg mer, og vi ønsker å møte dem og tilby det de vil ha. Vi vil gjøre hverdagen litt enklere og bedre for våre beboere på Skårerløkka, sier Stig Christiansen, salgssjef for Skårerløkka, Thon Eiendom.

Christiansen trekker frem selskapslokale og gjesteleilighet som to ting mange beboere helt sikkert vil sette pris på. Selskapslokalet er på rundt 70 kvadratmeter. Det står ferdigrigget med kjøkken og spiseplasser. Selskapslokalet har også en egen avdeling som kan brukes som kontor på dagtid. Her er det innredet med pulter, TV-tilkobling og white board.

– Kanskje trenger man litt miljøforandring hvis man jobber mye hjemme. Og kanskje møter man noen naboer og danner nettverk, sier Christiansen.

Stig Christiansen

Salgssjef for Skårerløkka, Thon Eiendom

Fullverdig toroms gjesteleilighet

Vegg i vegg med selskapslokalet, ligger gjesteleiligheten. Den er en fullverdig toromsleilighet.

– Vi ser at både voksne og yngre setter pris på å ha tilgang på selskapslokale og gjesteleilighet. Mange godt voksne ønsker å flytte inn i mindre leiligheter. Med gjesteleiligheten, trenger de ikke oppgradere leiligheten med et ekstra gjesterom. Mange yngre, kjøper også toromsleiligheter, og har ikke mulighet til verken overnatting eller å ha ti gjester til middag, sier Christiansen.

Takterrasse og smørebod

På toppen av bygningen ligger det en nesten 400 kvadratmeter stor felles takterrasse. Her er det sol hele dagen, og det vil være utekjøkken med langbord i direkte tilknytning til selskapslokalet, urtehager og utsiktspunkter.

I garasjen finner man smørebod for ski, sykkelverksted, hobbyrom og plass til å vaske bilen.

– Vi tenker også på bærekraft, og leverer alle garasjeplassene med ladestasjon til elbil, sier Christiansen.

Thon Eiendom er markedsledende innen eiendom og jobber med bolig, næringseiendom og kjøpesenter. Les mer her.

Kostnadsfrie stilpakker

– Vi legger opp til generelt høy standard, men gir likevel mulighet til å gjøre kostnadsfrie endringer. For 3- og 4-roms leilighetene, har vi tre ferdigdefinerte stilpakker kundene kan velge mellom. Disse kommer i tillegg til standardpakken. Dermed kan kjøperne sette sitt personlige preg på leiligheten, sier Christiansen, og legger til at boligkjøpere har blitt mer bevisste på interiør og design med tiden.

– Dette ønsker vi å imøtekomme. Derfor har vi engasjert Ramsøskar Interiørarkitekter til å utarbeide de tre ulike stilpakkene, sier han.

Stor, bilfri park

Rett utenfor leilighetene, blir det en stor, felles park med aktivitetstilbud som bordtennis, ballbinge, tuftepark og lekeplass. Leilighetene ligger midt i Lørenskogs nye bysentrum med Triaden kjøpesenter like ved.

Tonje Marie Haugbro er direktør for eiendom i Thon Eiendom. Hun forteller at Olav Thon Gruppen er med og utvikler et nytt og levende bysentrum i Lørenskog.

– De siste tiårene har Lørenskog gått fra å være en tradisjonell jordbrukskommune til å bli et urbant tettsted rett utenfor Oslo. Veksten i kommunen skaper nye arbeidsplasser og nye boligområder. Det er veldig spennende å være med på denne utviklingen, sier hun.

Velkommen på privatvisning. Book visning online her!

Tonje Marie Haugbro

Direktør eiendom i Thon Eiendom

Nyoppusset Triaden kjøpesenter

Hele Triaden kjøpesenter blir oppusset nå i disse dager. Kjøpesenteret vil bli åpnet ut mot parken med flere spennende spisesteder. Det store parkområdet ligger som en grønn lunge mellom de mange hundre leilighetene og nye Triaden kjøpesenter.

– Parken blir over 8 000 kvadratmeter stor, grønn og bilfri. Her vil det bli aktivitet og sosialt samvær. De som bor på Skårerløkka, vil få umiddelbar tilgang til det som blir bygget, som fremtidens kjøpesenter med trampolinepark, flerbruks- og idrettshall og ikke mindre enn 40 nye, spennende butikker og serveringssteder, sier Haugbro.

Nytt samlingssted

Beboerne i Lørenskog har ikke hatt noe naturlig samlingssted tidligere. Nå håper Haugbro at nye Lørenskog sentrum og Skårer vil bli det nye samlingsstedet.

– Her får man en avslappet tilværelse med urbane kvaliteter på kjøpet. Alt man trenger vil befinne seg rett i nærheten, sier hun.

Eget visningssenter

Thon Eiendom har et visningssenter rett ved tomten. Å gå på visning, er den beste måten å oppleve boligprosjektet på. Her får man se materialer og kvaliteter på leilighetene, tilvalgsmuligheter og ikke minst, bli kjent med området. Thon Eiendom tilbyr også privatvisning. 

Velkommen på privatvisning. Book visning online her!

Skårerløkka Premium

Ny tekst til faktablokk: 

– Skårerløkka Premium er salgstrinn to på Skårerløkka.

– Prosjektet ligger midt i nye Lørenskog sentrum.

– Utenfor leilighetene blir det en stor park på 8 000 kvadratmeter til glede for beboerne.

– Tilgang til gjesteleilighet, selskapslokale og hobbyrom.

– Felles takterrasse på 400 kvadratmeter – med utekjøkken og gode solforhold.

Les mer på: thoneiendom.no

Av Marte Frimand

Neste artikkel