organisering
Ser på rydding som meditasjon
Synnøve Skarbø elsker å rydde. – Jeg får ro i sjelen av det, og det påvirker psyken min. — Det var først da jeg ble voksen at jeg merket at rydding nærmest hadde en terapeutisk virkning på meg. Jeg har bestandig likt det, og jeg merket allerede som liten at det gjorde meg rolig og … Continued
nøkkelferdig hus
Nøkkelferdig hus – et hus du kan flytte rett inn i?
Selv om ordlyden til “nøkkelferdig hus” virker ganske tydelig, er det likevel noe forvirring rundt hva et nøkkelferdig hus egentlig er
halvor bakke
Interiør
Halvor Bakke: — Drit i trender!
Den karismatiske TV-personligheten og interiøreksperten Halvor Bakke gir sine beste tips til hvordan å sette et personlig preg i hjemmet.
Walk in closet
oppussing
Bygde «walk-in»-closet under senga
Med et par lure løsninger får Håvard Dybwad plass til alt han trenger på 34 kvadratmeter. – Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Nå fungerer det fint for to mennesker og en dachs, sier Håvard om sin «walk-in»-closet i leiligheten på Sagene i Oslo.
Ditt hjem
Linda Steen: Skap et hjem med et personlig preg
Nå er vi godt inne i høysesongen for oppgradering av hus, hytter og uterom – og hvilken start vi har hatt i år med høysommertemperaturer siden tidlig i mai. Sol og varme sørger for at det spirer og gror, og gir oss masse energi til å sette igang større og mindre prosjekter både ute og inne.