Sponset
Utebelysning viser hjemmet ditt fra sin beste side
Torfinn Klungland i EL-PROFFEN gir tips og råd om utebelysning – hvordan kan du på best mulig måte belyse hjemmet uten å gå i fellene? — Det viktigste er å holde seg til indirekte lys så langt det lar seg gjøre. En lampe med en direkte synlig lyskilde vil i mange tilfeller fungere mot sin … Continued
hjemmet
Det handler om hjemmet ditt!
Det siste året har hjemmet vårt blitt kontor, treningsrom, møtelokale og skole. Vi satte rekord for oppussing, og mye tyder på at det blir slik i år også. Hjemmene våre blir enda viktigere for oss når verden rammes av en krise som i korona-pandemien! For hjemmet vårt er, sammen med helse og arbeid, viktigste pilarer … Continued
halvor bakke
Interiør
Halvor Bakke: — Drit i trender!
Den karismatiske TV-personligheten og interiøreksperten Halvor Bakke gir sine beste tips til hvordan å sette et personlig preg i hjemmet.
Walk in closet
oppussing
Bygde «walk-in»-closet under senga
Med et par lure løsninger får Håvard Dybwad plass til alt han trenger på 34 kvadratmeter. – Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Nå fungerer det fint for to mennesker og en dachs, sier Håvard om sin «walk-in»-closet i leiligheten på Sagene i Oslo.
Ditt hjem
Linda Steen: Skap et hjem med et personlig preg
Nå er vi godt inne i høysesongen for oppgradering av hus, hytter og uterom – og hvilken start vi har hatt i år med høysommertemperaturer siden tidlig i mai. Sol og varme sørger for at det spirer og gror, og gir oss masse energi til å sette igang større og mindre prosjekter både ute og inne.