Å skulle kjøpe eller renovere et hjem er ikke like enkelt som det kan virke på tv. Men med tvillingbrødrenes eksperttips kan du starte jakten på drømmeboligen med pågangsmot og litt større selvtillit.

5 tips til deg som er på boligjakt

  1. Drew og Jonathan Scott er velkjente fra den populære tv-serien ”Property brothers” i USA – i Norge bedre kjent som ”Mitt drømmehjem” på tv2. Her hjelper de folk med å forvandle falleferdige hus til fantastiske drømmehjem. Her er deres beste tips til deg som planlegger å kjøpe eller renovere bolig i 2017.
  2. Vær realistisk når det kommer til finansiering og til selve boligkjøpet. Ikke ta til takke med løsninger du egentlig ikke tror du kan leve med.
  3. Ikke finansier oppussing og boligkjøp med dyre forbrukslån eller kredittkort. Det vil du angre på. De aller fleste blir tatt på senga av hvor mye oppussing og renovering faktisk koster. Ta derfor høyde for dette når du skal kjøpe bolig, og sett av en større sum en du tror du trenger.
  4. Lag en inspirasjonsbok med interiørideer. Finn ut hva du liker, og styr unna de største trendene. Samle bilder og inspirasjon du finner i interiørmagasiner eller rundt om kring og skap din egen stil. På den måten får du er personlig preg i interiøret.
  5. Stol på proffene. Det koster å investere i profesjonelle håndverkere, men denne kostnaden er virkelig verdt det. Å renovere et hjem er ofte en mye større oppgave enn folk tror på forhånd.