Skip to main content
Home » Ditt hjem » Er du godt nok sikret mot brann?
Sponset

Er du bolig- og hytteeier er du antagelig gjennomsnittlig opptatt av brannsikkerhet. Du tar en ekstra sjekk i stua før du legger deg for å sjekke at alle lys er slukket, og du tar ut støpselet av strykejernet når du har glattet over finskjorta. Men hender det at du lader elektriske artikler over natten, vasker klær mens du er ute, og husker du å sjekke batteriene i brannvarslerne en gang i måneden?

Homely tar din sikkerhet på alvor og ønsker at du skal føle deg trygg ikke bare i hjemmet, men også på hytta. Homely er utfordrer på markedet når det gjelder boligalarm tilkoblet alarmstasjon, og er særdeles opptatt av trygghet, fleksibilitet og forutsigbarhet.

– Vårt mål er at alle skal ha råd til sikkerhet, forteller Kaja Tenfjord, markedssjef i Homely.

– Du kan starte med å sikre det du ønsker, og øke med flere komponenter etterhvert. Uansett hvor mange komponenter du har, betaler du kun 199 kroner i måneden for å være tilkoblet døgnbemannet alarmstasjon med landsdekkende vektertjenester som har din trygghet som sin viktigste jobb. Homely er kompromissløs hva angår sikkerhet, og løsningen fungerer selv ved strømbrudd og bortfall av internett. Alarmstasjon vi benytter er selvfølgelig FG-godkjent, noe som kvalifiserer til rabatt hos flere forsikringsselskaper.

Kaja Tenfjord, markedssjef i Homely. Foto: Øyvind Welle

Skreddersydde pakker og full fleksibilitet

Hos Homely kan du få hjelp til å sette sammen en pakke som sikrer din bolig ved innbrudd og brann. På hjemmesiden kan du enkelt finne dine komponenter, enten ved å kjøpe en av grunnpakkene, eller ved å svare på noen spørsmål om dine behov i Produktvelgeren. Skulle du ønske rådgivning per telefon på forhånd, får du selvfølgelig det.

En smartere boligalarm

En som er fornøyd kunde hos Homely er Finn Arne Rognstad. Han definerer seg selv som en som er litt over middels interessert i teknologi og smarte hjem.

– Jeg har vært kunde siden oppstarten, og er generelt svært fornøyd. Etter installasjonen hjemme ble også alarm på hytter og andre steder aktuelt på grunn av den lave månedsprisen, forteller Rognstad.

Han byttet først ut alarmsystemet i sin privatbolig med Homely, og utvidet etter hvert til sin fritidsbolig. Han synes det ble store kostnader da det forrige alarmselskapet stadig økte månedsprisen uten at han hadde muligheten til å utvide og bruke anlegget slik han ville.

– Jeg liker at Homely stadig bygger opp sortimentet av sensorer og så videre, og at jeg kan sitte med en app og kontrollere det hele. Alt er integrert på en fin måte og jeg kan selv montere når det passer meg og dermed spare tid på å møte montører hjemme eller hytta.

Finn Arne Rognstad. Foto: Petter Elstein Knutsen

– Hva liker du best med Homely?

– Jeg liker godt at vi har mulighet til å varme opp hytta ved hjelp av appen med enkel funksjonsstyring av flere komponenter, og enkelt senke temperaturen til et meget økonomisk nivå når den ikke brukes. Dessuten føler jeg meg trygg dersom det skulle oppstå brann.

Hyttefolket slurver med brannsikkerheten

I tillegg til å sikre hjemmet ditt mot brann og innbrudd er noe av det Homely tilbyr smart temperaturstyring, fjernstyring av dørlås Yale doorman, samt smarte komponenter som varsler deg dersom fryseren brått slutter å virke, strømmen går, eller det er vannlekkasje i kjelleren.

– Ja, dette er noe av det våre kunder er mest fornøyd med, og også forsikringsselskapet, Storebrand, som vi samarbeider med, sier Tenfjord.

Å vite at man får tidlig varsling ved vannlekkasje og unngår ubehagelige overraskelser på hytta gir lave skuldre og en trygghet.

– Smartpluggene kan også benyttes for å styre varmekilder og gi oppvarmet hytte, noe som passer fint nå som påsken nærmer seg. Sjekk homely.no i dag, og ta med deg komponentene neste gang du skal på hytta, oppfordrer Tenfjord avslutningsvis.

Kontaktinformasjon

Av Cathrine Naglestad

Next article