Skip to main content
Home » Energieffektive boliger » Bli en smartere strømsparer
Sponset

Ønsker du deg full kontroll over strømforbruket ditt, slik at du kan ta enkle grep for å spare strøm?

Glitre Smartbox er en enkel og genial løsning for at du skal kunne spare strømutgifter. En liten ekstern boks kobles til strømmåleren din, og gir deg full oversikt over forbruk og kostnader, slik at du kan bli en smartere strømsparer.

Glitre Energi Strøm AS

Glitre Energi fokuserer på å skape verdier, ta miljøansvar og være en pådriver for et helt elektrisk samfunn. For å oppnå dette, har Glitre Energi Strøm AS utviklet en rekke strømsmarte produkter og tjenester.

– Vi i Glitre Energi Strøm er opptatt av å tilby produkter og tjenester som hjelper kundene våre til å bli bevisst på eget strømforbruk, og dermed bli en enda «smartere» strømbruker. Den siste tiden har vi sett svært høye spotpriser kombinert med store prissvingninger gjennom døgnet – og fra dag til dag. I tillegg har det kommet en ny nettleiemodell. Alt dette påvirker kundenes strømkostnader, forteller administrerende direktør i Glitre Energi Strøm AS, Jan Vidar Thoresen.

Med den nye nettleiemodellen vil prisen du betaler, bestemmes ut fra hvor mye strøm du bruker samtidig. Om du ikke har kontroll på dette, kan nettleiekostnadene bli unødvendig høye.

– Kanskje er det noen faste timer som peker seg ut hvert døgn? Dusjer du på kvelden samtidig som du lader elbilen? Eller vasker klær samtidig som du lager mat? Har du kontroll på strømforbruket til elbil, oppvarming og varmt vann, kan du spare mye penger ved å fordele strømbruken av disse utover døgnet, forteller leder for nysalg og marked i Glitre Energi Strøm AS, Cathrine Bothner Wessel.

Foto: Glitre Energi AS

SmartBox LIVE gir deg kontroll

Oversikten du trenger til å ta kontroll, ligger i en enkel boks. SmartBox gir deg nemlig full oversikt over kostnader og strømforbruk i sanntid, slik at du kan redusere forbruket på tider av døgnet der strømprisen er høy.

– Ved hjelp av «Glitre SmartBox» vil kunden få økt innsikt i hva som driver egne strømkostnader. Dette vil da gi mulighet til å flytte forbruket fra timer med høy pris til timer med lav pris – samt redusere forbruket i den enkelte time for å holde nettleiekostnadene nede. I sum vil slike tiltak gi direkte utslag i lavere totalkostnader på strøm for den enkelte kunde, forklarer Thoresen.

– Ekstra fint er det at SmartBox fungerer på alle smartmålere, både hjemme og på hytta. Alt du trenger er 4G-dekning, supplerer Wessel.

Om du har elbil og vil spare strømutgifter på lading av bilen, kan man ta i bruk «Smartlading til elbil», som er en tilleggstjeneste kundene kan få tilgang til via Min Side.

– Med vår løsning kan du lade bilen på de billigste timene, og ha ferdigladet bil til ønsket tidspunkt, og du får også oversikt over besparelsen per ladeøkt, sier Wessel.

Dette er Glitre SmartBox LIVE

  • Glitre SmartBox er en enkel oppkobling til smartmåleren din, og fungerer på alle typer AMS-målere i Norge.
  • Ikke behov for ekstern strømforsyning.
  • Fungerer uavhengig av boligens egne nettverk. Benytter 4G-dekning fra Telenor og kan installeres alle steder det er 4G-dekning i Norge.
  • Gir enkel tilgang på viktig informasjon om eget strømforbruk og spenning via tilhørende SmartBox App.
  • SmartBox LIVE koster kr 899,- for boksen og kr 39,- i måneden for tjenesten.

Se strømprisen og
forbruket i sanntid

Tekst: Merete Låstad

Next article