Skip to main content
Home » Energieffektive boliger » Trygghet gjennom hele boligreisen
Energieffektive boliger

Trygghet gjennom hele boligreisen

Sponset av: Thon Eiendom
ILLUSTRASJON: GOLDBOX/THON EIENDOM
Sponset av: Thon Eiendom
ILLUSTRASJON: GOLDBOX/THON EIENDOM

Thon Eiendom er en erfaren boligaktør som holder i hele prosessen selv. Les om hvordan selskapet følger deg som boligkjøper fra planleggingen starter til du står med nøkkelen i hånden.

– Thon Eiendom er en betydelig aktør innen boligsalg, og har solgt mer enn 2500 leiligheter siden oppstarten i 2004. Selskapet har solid økonomi og mye kompetanse, noe som kommer boligkjøperne til gode i form av både fleksibilitet og trygghet, sier Stig Christiansen, salgssjef i Thon Eiendom.

Et profesjonelt team med lang erfaring

Salgsteamet i Thon Eiendom har nær kontakt med utbyggingsavdelingen i selskapet, som står for både planlegging og utbygging. Det tette samarbeidet gir kjøperne flere fordeler, forklarer Kristin Nyquist, som også er salgssjef i Thon Eiendom:

– De korte beslutningsveiene gjør at vi kan ta med kjøpernes innspill direkte til arkitektene mens de planlegger leilighetene. Vi er med helt fra planleggingsfasen og kan tilpasse leilighetene etter det kjøperne ønsker. På den måten får også kjøperne mye mer påvirkningskraft på det endelige resultatet, sier hun.

Stig Christiansen

Salgssjef i Thon Eiendom

Kristin Nyquist

Salgssjef i Thon Eiendom

En fordel å kjøpe tidlig i prosessen

En stor fordel ved å kjøpe tidlig i prosessen, er at du kan velge hvilken leilighet du ønsker og du kan skape din drømmebolig.

– De kjøperne som er tidlig ute har flere valgmuligheter, og kan i mange tilfeller påvirke selve planløsningen i leiligheten. Noen vil kanskje ta bort en vegg og andre vil ha et ekstra soverom, hvis plassen tillater det og mulighetene er der.

Det er noe annet enn i mange andre prosjekter der du ofte bare kan påvirke materialvalg og farger, sier Christiansen.

Faste kontaktpersoner og tett oppfølging

Hvert prosjekt har en til to kontaktpersoner som følger opp gjennom hele prosessen fra planlegging til overlevering. Thon Eiendom kjenner prosjektene godt og kan bistå med spørsmål som måtte dukke opp underveis. Å ha samme kontaktperson gjennom hele prosessen, bidrar også til større trygghet for kjøperne.

ILLUSTRASJON: GOLDBOX/THON EIENDOM

Mer enn en bolig

De største boligprosjektene i Thon Eiendom er på Lørenskog og Strømmen. Her har Thon Eiendom bygd ut nye områder gjennom flere år, og har i realiteten gått fra å være boligutvikler til å drive med byutvikling. Prosjektet Skårerløkka PREMIUM i Lørenskog tilbyr også flere fellesfasiliteter som selskapslokale, gjesteleilighet, hobbyrom, sykkelverksted og selvvaskestasjon til bil i garasjen.

– Vi har lenge hatt et ønske om å gi våre boligkjøpere noe ekstra i et boligprosjekt. I planleggingen av Skårerløkka PREMIUM, har vi derfor brukt tid på å fremme ekstra kvaliteter. Dette er det første prosjektet vårt med slike fasiliteter, og vi jobber kontinuerlig med konseptutvikling. Vi ser at en boligkjøper ofte ønsker «mer enn en bolig», sier Christiansen.

ILLUSTRASJON: GOLDBOX/THON EIENDOM

Et trygt boligkjøp

Mange setter pris på nærheten og fleksibiliteten de opplever som boligkjøpere i Thon Eiendom.

– Gjengangere er ikke uvanlig hos oss. Vi opplever ofte at tidligere boligkjøpere kjøper flere ganger hos oss. De har kanskje bodd i det samme området i noen år og kommer tilbake neste gang de skal ha ny bolig. Andre anbefaler oss videre til venner og familie. Vi har korte beslutningsprosesser og er fleksible, noe vi ser at våre boligkjøpere setter stor pris på, avslutter Nyquist.

Tips

Derfor bør du kjøpe en helt ny bolig

Boligkjøpere blir stadig mer opptatt av å ta smarte og langsiktige valg. Fordelen med å kjøpe en helt ny bolig er at du kan endre og tilpasse etter eget ønske – og skape din egen drømmebolig. Å benytte seg av tilvalg og oppgraderinger kan også bli en lønnsom investering ved et eventuelt videresalg av boligen. Kjøkkeninnredning, gulv og farger på veggene er tre ting som de aller fleste boligkjøpere velger å oppgradere, men hos Thon Eiendom kan du også påvirke selve planløsningen og antall rom hvis du kjøper tidlig i prosessen.

Thon Eiendom på boligmarkedet

Vi prosjekterer og selger nye leiligheter i attraktive områder. For din trygghet er vi med på hele boligreisen. Helt fra planlegging av nye boligprosjekter til du står med nøkkelen i hånden.

Høy standard og godt inneklima

Leilighetene Thon Eiendom tilbyr har gode, gjennomtenkte planløsninger, 1-stavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Alle kjøkken leveres med integrerte hvitevarer og er designet med moderne løsninger som har god kvalitet og funksjonalitet.

Tekst: Tom Backe

Next article