Skip to main content
Home » Kjøkken og bad » Gjør dusjen din om til ditt personlige spa
Kjøkken og bad

Gjør dusjen din om til ditt personlige spa

Foto: Produktdesign Kjell Christensen og 3D-rendring Tim Ophus

Fra høsten av trenger du ikke lenger å bruke penger på spa-hotell når løsningen ”SpaDusj” lanseres.

De fleste av oss er hyppige dusjere. Om du bruker dusjen for å kickstarte dagen, rense kroppen før du drar på jobb, eller benytter vannstrålene etter den tunge arbeidsdagen, den svette treningen eller den siste rensningen før du inntar sovestillingen i godsengen varierer fra husstand til husstand.

Dog foretrekker de aller fleste å starte dagen med en dusj om morgenen. Hurricane SpaBad har nå utviklet en nytenkende og innovativ løsning til de som kunne trengt mindre stress og mer luksus i hverdagen.

– Tenk deg at du rusler småtrøtt og urven til badet om morgenen. Hva ville ikke vært bedre enn å starte dagen med en ekte spa-opplevelse?

Det retoriske spørsmålet kommer fra markedsansvarlig i Hurricane SpaBad, Kent-Rune K Sætrum, som selv svarer kort; En spadusj om morgenen er naturligvis en veldig god start på dagen.

For med deres lansering av ”SpaDusj” til høsten kan til og med Ola Nordmann virkelig slappe av, nyte en avslappende morgen, og få mer ut av arbeidsdagen eller skoledagen enn tidligere.

Mange fordeler

– Med SpaDusj skal opplevelsen av et reelt spa være nærliggende. Fordelene med SpaDusjen er mange, som for eksempel at den både er miljøvennlig og har en lav pris fordelt per års-bruk. Den er også barnesikker, noe som gjør at også barn vil kunne glede seg til å dusje uten mas, sier Sætrum.

I tillegg er den enkelt å rengjøre, og den er driftssikker med en 25-års garanti på selve kabinettet. Du får også integrert dusjhylle som gir deg muligheten til å bringe med deg høyttaler om du er en sangfugl i dusjen.

– Vårt nye produkt er også norskutviklet, noe vi er stolte av. SpaDusj kombinerer vann med lys og massasje og stimulerer kroppen på en meget positiv måte. Massasje, rolig lys, og stimulering med vann vil redusere stress og gi en roligere puls. Det er varmt og behagelig, og massasjen skjerper mentalt fokus. Forskning forteller at man tar gode beslutninger og blir mer kreativ om en kombinerer lysterapi med vannbehandling. Da skjer positive ting i hjernen og kroppen, fortsetter han.

SpaDusjen plasseres i et hjørne på 90×90 centimeter og har en rund fasong. Det heller ikke noe som stikker ut som en kan støte bort i. Dusjen har mange dyser i taket som gir et vannfall som oppleves som et kraftig, varmt og behagelig regnskyll. Gjennom de samme dysene kommer et rolig og behagelig lys som gir vannet et glitrende lysspill. I tillegg er det massasjedyser som stimulerer ulike deler av kroppen som for eksempel skuldrene. Her kan det velges ulike pulseringer for ulik stimulering. Det er også vifte i dusjen som sender fuktigheten gjennom en kanal ut av rommet.

Utviklet i Sandefjord

Designer Kjell Christensen har lagt ned 1200 arbeidstimer i utviklingen av SpaDusjen. Produktet er utviklet av Hurricane i Sandefjord og produseres i egne lokaler.

– SpaDusj er et kvalitetsprodukt fra A til Å, forsikrer Sætrum. Løsningen er elegant og samtidig lett å montere. Alt kommer ferdig fra oss, så det er enkelt for rørleggeren å få dusjen på plass. Vi leverer et kvalitetsprodukt med lang garanti og oppfølgning gjennom hele produktets levetid. Hurricane SpaBad har vært i bransjen lenge, og vi er kjent for våre kvalitetsprodukter. Våre undersøkelser resulterer i at vi ikke finner noe som tilsvarer vår nyutviklede løsning, avslutter Sætrum.

Av Andreas Aguilera Myrvold, 

Next article