Skip to main content
Home » Ditt hjem » 4 tips som skaper forandring i hjemmet ditt for en billig penge
oppussing

4 tips som skaper forandring i hjemmet ditt for en billig penge

Det trenger ikke koste mye for å få det ulitmate sommerhjemmet. Interiørstylist Katrine Lindgjerdet gir deg tips til hvordan du fresher opp hjemmet ditt.

1. Mal!

Du trenger ikke å gå «all in» å male et helt rom, men hva med å male en kontrastvegg eller et møbel? Kanskje du har en slitt kommode, stol eller bord som trenger en liten oppfriskning. Er du tøff nok så velger du en sprek farge som gjør at det gamle møblet plutselig blir rommets blikkfang.

2. Sesongens blomster

Pioner er min favoritt på denne årstiden. For meg er lukten av pioner – lukten av sommer. Pioner er også perfekt å bruke til borddekkning.

3. Nye farger i sofakroken

En pute med blomsterprint eller i pastellfarger og et pledd i lin-stoff er alt du trenger for å friske opp en traustig sofa.

4. Pynt opp ute

Uansett om du har en liten balkong eller en stor hage – Gjør det koselig ute! Plant nye blomster, heng opp lyslenker og pynt opp stolene med pledd og puter. Da har du den ulitmate sommer-balkongen som du vil tilbringe tid på til sene sommerkvelder.

PROFIL

Mitt navn er Katrine Lindgjerdet og jeg er 29 år. Jeg jobber som interiørstylist hos ROOM Boligstyling og står bak interiørbloggen www.hvitelinjer.no. Jeg driver @hvitelinjer og @white.interior på Instagram, og har over 600.000 følgere. I mars vant jeg «Årets Gullfjær 2018»

Next article