Skip to main content
Home » Ditt hjem » 96 år gammel tante skal selge huset: Da ser kjøperne innsiden og oppdager en 72 år gammel hemmelighet
Ditt hjem

96 år gammel tante skal selge huset: Da ser kjøperne innsiden og oppdager en 72 år gammel hemmelighet

Har du noen gang lurt på hvordan det ser ut hjemme hos den gamle naboen du aldri prater med?

Om det er ryddig eller rotete? Hva personene som bor der pleier å se på om kveldene? Og om de noen gang krangler? Jeg bor i leilighet, og innimellom pleier jeg å se inn i leilighetene på den andre siden av gaten. Rett og slett fordi jeg er litt nysgjerrig.

Noen ganger blir jeg forbløffet over hvor fint de har det, det er nesten som om det er tatt ut av et interiørmagasin. Andre ganger ser jeg så mye rot at jeg lurer på hvordan de i det hele tatt har plass til å bo der selv.

I 2014 skulle en 96 år gammel kvinne fra Toronto i Canada, selge huset sitt i Bloor West Village.

På utsiden så det ikke ut til at det var noe merkelig eller annerledes, og ingen av naboene hadde vært inne i huset. De hadde ingen anelse om hva som gjemte seg på innsiden.

Nå tror du kanskje at det så forferdelig ut der. Hos gamle mennesker, spesielt de som blir ensomme og ikke får mye hjelp, kan det fort forfalle. Det er ikke så rart at man ikke orker å ta hånd om et stort hus når man blir eldre.

Men denne kvinnen hadde en overraskelse på innsiden av huset sitt som ingen visste om.

Youtube

Huset var nøye innredet og man kunne tydelig se at det hadde vært en tanke bak hvert eneste bilde, møbel og pyntegjenstand.

Absolutt alt, fra gulv til tak, var innredet i klassisk 50- og 60-tallsstil.

Den 96 år gamle kvinnen som bodde i huset hadde tidligere jobbet som sydame og hadde alltid vært opptatt av husets interiør. Hun har virkelig innredet med lidenskap.

På tross av sin alder, og med litt hjelp fra familie, hadde hun lykkes med å få husets innside til å se ut som om det hadde stått urørt i 72 år.

Det går nesten ikke an å tro på at noen har bodd der, og alt er i perfekt stand.

Ta en titt på bildene og la deg imponere av det vakre hjemmet:

Gangen

Youtube

En vakker gang som sier velkommen, se bare på veggene!

Kjøkkenet

Youtube

Den tidligere sydamen vet virkelig akkurat hvordan man skal innrede et kjøkken sånn at det blir både smakfullt og praktisk.

Frokostbordet

Youtube

Denne utrolig koselige kroken er perfekt når dagens første måltid skal spises!

Spisestuen

Youtube

Den vakre spisestuen er virkelig elegant. Man kan til og med be inn kongefamilien hit!

Soverom

Youtube

Et enkelt soverom, men så utrolig smakfullt.

Kjelleretasje/bar

Youtube

Hvem har vel ikke drømt om å ha en egen bar i kjelleren? Denne damen har lykkes på perfekt vis! Det ser ikke ut som resten av huset i det hele tatt, men her er det ingen som hadde takket nei til en øl her. Kul bar!

Next article