Home » Ditt hjem » Låven er vakker fra utsiden – men det er innsiden som virkelig overrasker
Ditt hjem

Låven er vakker fra utsiden – men det er innsiden som virkelig overrasker

Når man tenker på låver, tenker man som regel på en bondegård med høner, griser og kanskje store lass med høy.

Man tenker neppe på en bekvem og luksuriøs bolig.

Dermed kan man få sjokk av å se denne unike låven.

Et par fra Wyoming, USA, hadde en drøm om å bygge sitt eget hus med et tilknyttet gjestehus. Ønsket var at huset ikke skulle bli så «vanlig», men heller noe helt unikt og spesielt.

Fulgte drømmen sin

De innså at begge elsket alt som hadde med gamle hus og låver på landet å gjøre, de elsket både stilen og arkitekturen.

– Så fort jeg og min mann kjørte forbi en låve, begynte vi umiddelbart å prate om den. Vi innså at en låve føltes mer interessant å renovere, enn et vanlig gjestehus, sier huseierne til Big Life Magazine.

lada

Et mesterverk

Så de kontaktet sin nære venn og arkitekt John Carney og ba ham om å tegne en bolig for dem – i en låve.

Det han lagde da, er et fantastisk mesterverk. Selv om det er en gammel låve som ble bygget om, så er den ekstremt moderne på innsiden.

Andreetasje har blitt bevart og kan fremdeles minne litt om en låve. Den ene kortsiden har blitt erstattet med et stort og vakkert vindu som byr på en helt magisk utsikt over landskapet.

lada

Bevarte taket

Det er høyt under taket og de gamle trebjelkene har blitt forsterket med nye, som gir et mer moderne inntrykk. Her har paret laget et lite treningsstudio, samt en liten kjøkkenkrok.

Lekkert og romslig

Soverommet har også et stort vindu som slipper inn masse lys.

Samling av gamle biler

En trapp ned har huseierne virkelig fått utnyttet låvens størrelse og bygd en stor garasje for å kunne vise frem sin samling av gamle biler, motorsykler og sykler.

Akkurat som i etasjen over har de også her bevart noe fra den gamle låven, men detaljene, som for eksempel gulvet i svart og hvitt, gir en moderne følelse.

«Jeg elsker huset»

Huseierne er mildt sagt fornøyde med sitt nye hjem.

– Vet du hva jeg elsker med huset? Når du kommer inn oppkjørselen så tenker du, for en fin gammel låve, og du forventer deg at innsiden kommer til å være lik. Men når du kommer inn, så tenker du «wow!» Alt er moderne, det er romslig og fresht med en utrolig takhøyde, sier huseierne til Big Life Magazine.

Lik og del gjerne om du også synes låven er vakker!

Neste artikkel