Skip to main content
Home » Kjøkken og bad » Baderommet som gir deg en bedre start på dagen
Kjøkken og bad

Baderommet som gir deg en bedre start på dagen

Badet er det stedet hvor vi både starter og avslutter dagen. Hvorfor ikke investere i litt ekstra velvære når du velger å pusse opp eller bygge nytt bad?

Hvor mange ganger har du kranglet om plassen foran speilet på badet om morgenen og tenkt at nytt bad er løsningen på morgengruffen? VikingBad har fokus på smarte og funksjonelle løsninger til baderommet som gjør hverdagen enklere. En stor forbedring trenger heller ikke å koste skjorta.

Det er ikke størrelsen som teller

Du trenger ikke slå ut vegger eller gjøre de store forandringene for å få en merkbar forskjell på badet ditt. Selv et lite bad kan romme mye, om du bare gjør det praktisk. Tenk nøye gjennom behov for oppbevaring, innredning og valg av farger og materialer før du bestemmer deg. Det er ikke antall kvadratmeter som gir deg velværefølelsen. Det er hva du gjør ut av dem.

Når du har få kvadratmeter å boltre deg på, bør du for eksempel velge dusj fremfor badekar.  VikingBad har flere ulike dusjløsninger og dusjkabinett. En dusjløsning med leddet dusjdører gir deg optimal plassutnyttelse. Leddet dusjdører kan nemlig foldes sammen når de ikke er i bruk, slik at du får bedre plass på badet. Du kan også skreddersy din egen dusjløsning, mulighetene er uendelige.

VikingBad kan levere de fleste løsninger innenfor dusjnisjer, hjørner og andre også kalt spesialtilpassede løsninger. Finn din dusjløsning her.

Badekarsvegg med 6 mm herdet glass som kan svinges 180°. Glasset er nanotech-behandlet og subbelist følger med. 

Alt har sin plass

Når du først er i gang med planlegging av bad, bør du også tenke på hvordan du holder det mest mulig ryddig der. Japansk ryddefilosofi sier at alt som ikke har en fast plass, blir til rot. Ligger det hårstrikk, kremer og sminke i en haug på hylla, kan et speilskap være en god løsning. Det første inntrykket du får av deg selv når du står opp om morgenen er i speilet på badet. Et speilskap gir deg i tillegg til et godt førsteinntrykk, verdifull oppbevaringsplass.

«Alt handler om smart oppbevaring. Å ha et ryddig bad handler like mye om å forbygge som å rydde.»

Pass på at du også velger baderomsmøbler med god dybde i skuffer og skap. MIE baderomsmøbler fra VikingBad har skuffer med full uttrekk og god dybde. Det som skiller MIE fra andre baderomsmøbler, er at det ikke er utsparring for vannlås. Det betyr at du får maksimal utnyttelse av skuffeplassen. Solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping sørger for kvalitetsfølelse og holdbarhet.

[arve url=»https://vimeo.com/288169080″ /]

Video: Mie baderomsmøbel kommer nå i fire farger; hvit høyglans, sort høyglans, mørk grå matt og lys eik. Velg mellom fire farger og fire servanter til samme pris!

Skandinavisk stil

Når du skal bygge nytt eller pusse opp badet, er selvsagt farge og materialvalg også viktig. Flere og flere ønsker å ta inn naturlige elementer på baderommet, og da er møbler med trestruktur et alternativ. Trestrukturer som lys eik har vært i vinden en stund, og vil fortsette å være en del av den skandinaviske stilen. Lys eik er tidsriktig, gir et naturlig uttrykk og passer inn med de fleste stiler.

Trygt for barn

Har du småbarn med ekstra behov for et trygt bad? Da kan en dusjløsning med laminerte glassdører være beste løsningen for deg. Laminerte dusjdører er 2×3 mm herdet sikkerhetsglass som er satt sammen med et laminat. Dette hindrer at man kan skade seg på knust glass og er derfor markedets sikreste dusjløsning.

«Har du små barn i huset, velg et blandebatteri med varmtvannsbegrensning eller skoldesperre.»

Velg også blandebatteri som har skoldesperre eller varmtvannsbegrensning. Ved å velge denne type batteri, risikerer du ikke at barn kan brenne seg på det varme vannet.

Med disse smarte løsningene, får du et bad som fungerer og gir en bedre hverdag.

Vil du vite mer om hvilke type baderomsløsninger som passer akkurat deg? Klikk her for mer informasjon.

Next article